Gemeente Lansingerland

Uitnodiging Verkiezingenavond
Verkiezingen

Woensdag 3 maart âs avonds organiseert de gemeente Lansingerland in het bestuurscentrum in Bleiswijk een verkiezingenavond.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de uitslag van de verkiezingen in onze eigen gemeente. Het belooft een gezellige en spannende avond te worden!

Â

Volg samen met ons de uitslagen van de verschillende stembureaus in Lansingerland die gedurende de avond binnen komen en de prognoses van de uitslag! De raadzaal vormt het kloppend hart van de avond. Hier presenteert burgemeester van Vliet de prognoses en uitslagen. U kunt de uitslagen ook volgen op het grote videoscherm in de zaal. Tussen de uitslagen door kunnen de voetjes van de vloer. De swingband Still Crazy zorgt ervoor dat niemand stil kan blijven staan! Wilt u liever even rustig praten met andere inwoners of kandidaten van de politieke partijen of wilt u even ontspannen zitten, dan kan dat in onze loungezaal. Hier kunt u ook de uitslagen volgen op het grote videoscherm, maar de sfeer is wat rustiger.

Â

De presentatie van de avond is in de ervaren handen van burgemeester van Vliet, bijgestaan door Karin Ingelse. Zij is bekend als presentator bij RTV Rijnmond.

Â

U bent van harte welkom om de Verkiezingenavond bij te wonen! Vanaf 21.00 uur kunt u binnenlopen in het bestuurscentrum in Bleiswijk, Dorpsstraat 3.