Deelgemeente Charlois Rotterdam

Samen wachten op de uitslag

Vandaag is het een spannende dag, want u gaat naar de stembus om te kiezen voor de nieuwe gemeenteraad van Rotterdam én voor de Charloise deelraad! U heeft nog tot 21.00 uur de tijd om een vakje rood te maken in een stembus van uw keuze. Maar natuurlijk stemt u in Charlois, want dat is de enige manier om uw stem uit te brengen voor de deelraad van Charlois. En bent u ook zo nieuwsgierig hoe uw nieuwe deelraad er de komende vier jaar uitziet? Kom dan straks naar Theater Zuidplein en wacht samen met kandidaat-raadsleden op de uitslag!

U bent vanaf 21.00 uur van harte welkom in het Café van Theater Zuidplein. Daar presenteert de bekende Rotterdamse muzikant, presentator en duizendpoot Harry Jan Bus aan (toekomstige) politici en andere belangstellenden de (voorlopige) uitslagen. Uiteraard kunnen ook de stedelijke en landelijke ontwikkelingen op de voet worden gevolgd.

Omdat de verkiezingsbiljetten met de hand geteld moeten worden, kunnen de (voorlopige) uitslagen even op zich laten wachten. Tot het zover is zijn er drankjes en hapjes en is er muziek.

Café Theater Zuidplein, Zuidplein 60-64.

Van 21.00 tot ca. 24.00 uur

De toegang is uiteraard gratis