Gemeente Veenendaal


Snelheidsremmende maatregelen Veenendaal-West

Werkzaamheden en planning

Voor dit werk verricht de aannemer op hoofdlijnen de volgende werkzaamheden:


* Voorbereidende werkzaamheden week 13


* Aanleggen van snelheidsremmende maatregelen, week 14,15 en 16.

Gestart wordt vanaf de Slaperdijk richting de Nijhofflaan met het aanleggen van twee drempels tussen de Slaperdijk en de Aagje Dekenweg, een plateau op de kruising Aagje Dekenweg, een plateau ter hoogte van de inrit naar sauna âde Heuvelrugâ ,een plateau op de kruising Staringlaan /Van Alphenstraat, een plateau op kruising H.K.Poortstraat/L. van Merkenlaan, een inritconstructie op de kruising van de Dijkstraat-west naar de Nijhofflaan, een inritconstructie op de kruising Nijhofflaan Staringlaan en een inritconstructie op de kruising Betje Wolflaan/Staringlaan.

De afronding van deze werkzaamheden is gepland in week 17.

Deze planning kan wijzigen door onvoorziene factoren, zoals de weersomstandigheden.

Â

Verkeersmaatregelen

Om de werkzaamheden op veilige wijze uit te voeren, treffen wij de volgende verkeersmaatregelen:


* Plaatsen van verkeersmaatregelen voor de werkzaamheden op bovengenoemde locaties.


* Plaatsen van omleidingen voor deze werkzaamheden.

Overlast

Helaas is enige overlast voor de bewoners als gevolg van de werkzaamheden onontkoombaar. Wij stellen alles in het werk om deze overlast zo beperkt mogelijk te laten zijn en zo kort mogelijk te laten duren. De hulpdiensten worden voor aanvang van de werkzaamheden geïnformeerd over de werkzaamheden.

Â

Informatie
Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze toezichthouder, de heer J. Holstege. Hij is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0318-538 781en via e-mail op jaap.holstege@veenendaal.nl