Politie Zeeland


---


O-371-2010 Aanrijding in Krabbendijke
Op de Oude Rijksweg bij Krabbendijke vond dinsdagmiddag een aanrijding plaats.
Een 45-jarige bestuurder van een bestelbus uit Yerseke, die uit de richting van Kruiningen kwam, wilde op de Oude Rijksweg linksaf slaan. Een achter hem rijdende 54-jarige vrouw, eveneens uit Yerseke, remde te laat en reed tegen de achterkant van de bestelbus. De vrouw raakte gewond aan haar enkel en aan haar tong. Haar auto werd geheel vernield. De bestelbus raakte beschadigd.

W-372-2010 Verkeerscontrole, Ritthem
Maandag werd van 13.00 tot 17.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Ritthemsestraat in Ritthem. De controle vond plaats i.v.m. klachten met betrekking tot overlastgevend verkeer, met name bromfietsen. Ook waren er klachten over snelheidsovertredingen.
De resultaten van de controle waren als volgt:
2 bromfietsen werden voor technisch onderzoek ingenomen;
5 bekeuringen voor het niet voldoen aan de helmplicht;
7 bromfiets kentekenbewijzen zijn ingevorderd, 6 vanwege te hoge constructiesnelheid en 1 vanwege een snelheidsbegrenzer om de meting op een rollentestbank te beïnvloeden.

Op de Ritthemsestraat werd bovendien een snelheidscontrole gehouden met de lasergun. Dat resulteerde in 6 bekeuringen voor te hard rijden. 6 Automobilisten werden bekeurd voor het niet handsfree telefoneren en 11 automobilisten kregen een bekeuring omdat ze niet voldeden aan de gordelplicht.
1 Bestuurder kreeg een bekeuring voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs;
1 bestuurder werd aangehouden voor rijden onder invloed. Bij ademanalyse bleek dat hij ruim 5 maal teveel had gedronken, hij moest dan ook zijn rijbewijs inleveren.

W-373-2010 Vrouw mishandeld, Vlissingen
Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 56-jarige Vlissingse vrouw door een onbekende man mishandeld.
De vrouw was met haar hond aan het wandelen. Haar hond rende op een puppy af en begon te grommen. De baas van de puppy werd boos en trapte naar de hond van de vrouw. Zij gaf de man een klap tegen zijn borst, waarna de man de vrouw enkele keren schopte. De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling
(

Politie Zeeland