Gemeente Sint-Oedenrode


Laatste wijziging op: 3 maart 2010

Persbericht: Uitreiking penning van verdienste

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten aan de heer Jos van den Bosch, wonende Dommelrodelaan 21 te Sint-Oedenrode, de Penning van Verdienste van deze gemeente toe te kennen. Hij ontvangt deze penning bij gelegenheid van zijn afscheid als Diaken/Pastor van de Sint-Martinusparochie.
Op 28 september 1991 werd de heer Van den Bosch tot Diaken gewijd en drie dagen later ging zijn benoeming in voor de gemeente Sint-Oedenrode. De heer Van den Bosch kennen we als een zeer betrokken en gedreven persoon. Niet alleen in zijn functie als Diaken/Pastor, maar ook gewoon als mede-mens kon men altijd een beroep op hem doen.

Naast zijn werk voor de parochie vervult hij diverse nevenfuncties. Hij is als pastoraal adviseur verbonden aan de ZLTO-afdeling Dommelland, hij is lid van het Cliëntenplatform van de gemeente Sint-Oedenrode, hij neemt deel aan de overleggen van de 1e lijnszorg en hij is gildeheer van het Sint-Jorisgilde.

De Penning van Verdienste zal op zondag 21 februari aanstaande aan de heer Van den Bosch worden uitgereikt om circa 12.30 uur in Restaurant De Beurs te Sint-Oedenrode.
Burgemeester Wernerplein 1 5492 GD Sint-Oedenrode tel: 0413-481911 e-mail: info@sint-oedenrode.nl