Politie Gelderland-Zuid

Winkel overvallen

Nijmegen, 03-03-2010 o Woensdagochtend omstreeks 11.30 uur is een winkel aan de Paul Krugerstraat overvallen. De overvaller is vermoedelijk na de overval bij iemand achterop een bromfiets gestapt en er vandoor gegaan. Er raakte niemand gewond. De politie maakte gebruik van SMS-alert.

Op het moment van de overval waren er geen klanten binnen. De overvaller liep met bivakmuts voor de winkel langs en stapte vervolgens binnen. Binnen dwong de overvaller, de medewerker achter de toonbank met een vuurwapen om geld af te geven. De overvaller rende, na de overval, de winkel uit en zou mogelijk bij iemand achterop de bromfiets zijn gesprongen. De bromfiets reed in de richting van de Hendrik de Keijserstraat. De dader zou blank of iets getint zijn, ongeveer 1.75 mtr. lang en een groene heupjas hebben gedragen.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij het overvallenteam van politie Gelderland-Zuid, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 03-03-2010 16:50 | © Regio Gelderland-Zuid |