Ingezonden persbericht

Haags Popdebat live op Stork on AirIn het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart 2010 organiseert 3VOOR12 Den Haag in samenwerking met het Haags Pop Centrum een Haags Popdebat. Het debat wordt gehouden op vrijdag 26 februari in de uitzending van Stork on Air op Westpop Online en zal live worden uitgezonden.

Het debat
Het Popdebat, dat wordt geleid door de bekende journalist Michiel Breedveld (NOS), is opgedeeld in drie onderdelen, waarbij verschillende vraagstukken worden behandeld. Zo worden onder andere de infrastructuur van de Haagse muziekscene, subsidieverdelingen en het ontbreken van een grote evenementenhal voor popconcerten in Den Haag behandeld. Aan het debat doen de volgende mensen mee: Marieke Bolle (PvdA, wethouder Cultuur), Bart de Liefde (VVD), Michel Rogier (CDA), Ingrid Gyömörei (SP), David Rietveld (GroenLinks), Karel Feenstra (D66), Peter Bos (Haagse Stadspartij) en Arnoud Bakhuizen (Trots Op Nederland).

Uitzending Stork On Air
Het debat wordt gehouden in de uitzending van Stork on Air, het wekelijkse regionale muziekprogramma op Westpop Online. Het debat is live zowel te beluisteren als te bekijken via de webcam. Tussen de verschillende onderwerpen door, zal de Haagse hiphopformatie Kern Koppen optreden. Ook is het mogelijk bij het debat aanwezig te zijn. Wil men het Haags Popdebat bijwonen, dan kan dat door zich van tevoren aan te melden via info@3voor12denhaag.nl. Stork on Air is van 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren via de volgende link: http://www.westonline.nl/stream/3

Als voorbeschouwing op het debat worden de verschillende deelnemers aan het debat uitgelicht op de website van 3VOOR12 Den Haag.