Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 22 februari 2010

GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN LIVE OP DEN HAAG FM

Het radiostation Den Haag FM 92.0 zal de komende gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart de gehele dag vanuit het Haagse stadhuis uitzenden. Tot in de nacht zullen de redacteuren verslag doen van de ontwikkelingen, de telling en uiteindelijk de uitslag.

De Haagse omroep heeft elk uur een speciaal verkiezingsjournaal, spreekt met alle lijsttrekkers, belanghebbenden en prominenten maar heeft ook reporters bij de stembureaus en doet verslag vanuit de speciale Haagse verkiezingsbus.

In het programma van Henk Bres en Sarah Ramos van 18.00 tot 21.00 uur is er een nieuw onderdeel 'Bobo's en bellers' waarin de beweegredenen om te stemmen van Haagse burgers onder de aandacht van politici worden gebracht.

Om 21.00 uur begint 'De Avond van de Haagse Verkiezingen'. Het enige programma met uitsluitend de actuele stand van de verkiezingen in Den Haag. De avond wordt gepresenteerd door Tjeerd Spoor en Jickey Traxel.

Dit alles wordt online ondersteund door de website www.haagseverkiezingen.nl.

Stadsomroep Den Haag is verantwoordelijk voor het '100% Haagse' station Den Haag FM 92.0, Den Haag TV, het radiostation voor jongeren FunX en Den Haag Totaal 106.8.

/////