Ingezonden persbericht


Persbericht

Ben van der Burg commercieel directeur bij Triple IT

Alkmaar, 3 maart 2010 - Triple IT, marktleider in mobiele streaming services, heeft Ben van der Burg per 1 maart 2010 benoemd tot commercieel directeur. Oud topschaatser Van der Burg (1968) was Product Director bij WebAds Interactive Advertising en werkte eerder bij Vodafone. Bij Triple IT zal Van der Burg zich bezig gaan houden met de uitbouw van het commerciële succes van dit van oorsprong Nederlandse bedrijf.

Schalk Stalman, Algemeen Directeur Triple IT: "Wij zijn blij met de komst van Ben van der Burg. Triple IT is zeer succesvol in de technische ontwikkeling van mobiele streaming services, onder meer voor Rijkswaterstaat, Telecom Operators en de Nederlandse politie. Ben heeft uitgebreide ervaring in de (mobiele) telecom en nieuwe media en hij zal een belangrijke rol krijgen in de commerciële doorvertaling van onze geavanceerde producten en diensten."

Ben van der Burg: "Ik ken Triple IT al jaren. We hebben vaak gezegd: als de kans zich voordoet, gaan we samenwerken. Die kans doet zich nu voor. Triple IT is heel sterk in de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten voor nieuwe media. Ik kijk er dan ook naar uit om bij Triple IT aan de slag te gaan met het naar de markt brengen van innovatieve telecomproducten en -diensten."

Oud topschaatser Ben van der Burg studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde, behaalde een MBA, maakte tv programma's, schreef columns en verzorgde schaatscommentaar voor Eurosport. Vanaf 2000 werkte hij voor Vodafone in Nederland en Japan o.a. als Content Manager. Sinds 2006 was Van der Burg werkzaam voor WebAds Interactive. Eerst als 'Spot On Director' voor internet, mobiele telefonie en televisie en sinds begin 2009 als Product Director.

Triple IT
Triple IT is een van oorsprong Nederlands bedrijf. Triple IT is marktleider in mobiele streaming services en levert producten en diensten voor internet en de mobiele telefoon. Bekende producten van Triple IT zijn Live Mobile TV, Mobile Viewpoint en MEonTV. Triple IT is gevestigd in Alkmaar. Meer informatie op www.triple-it.nl en http://www.linkedin.com/companies/78074.

----------



Ingezonden persbericht