Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Exact introduceert Turkse taalversie van Exact Online

Delft, 3 maart 2010 - >Rajesh Patel, CEO van Exact, lanceerde gisteren de Turkse taalversie van Exact Online tijdens een ondernemersconferentie van de Dutch Dream Foundation in De Meervaart in Amsterdam. Met deze versie vergemakkelijkt Exact de communicatie tussen de Nederlandse ondernemers met een Turkse achtergrond en hun accountant over de financiën van hun onderneming.

Vijf accountantskantoren zijn vanaf vandaag de eerste gebruikers van de Turkse taalversie van Exact Online. Deze accountantskantoren vertegenwoordigen de administraties van een groot deel van de Turks-Nederlandse ondernemers. Met de Turkse taalversie worden de ondernemers in staat gesteld hun boekhouding in hun moedertaal te voeren. De Turkse taalversie is vanaf nu beschikbaar in elk Exact Online-abonnement en kan door de gebruiker zelf worden ingesteld.

Exact ondersteunt ondernemers in Nederland. Het aantal ondernemers in Nederland met een Turkse achtergrond is aanzienlijk gegroeid de laatste jaren. Volgens onderzoek van de Universiteit van Utrecht is het aantal Turks-Nederlandse ondernemers gestegen van 5.564 in 1993 naar 18.095 in 2009. Zij hebben in 2009 53.167 banen gecreëerd voor de Turks-Nederlandse én de autochtone bevolking. De Dutch Dream Foundation ondersteunt het ondernemerschap van deze 'Nieuwe Nederlanders' door conferenties te organiseren en successen in de publiciteit te brengen.

Over Exact Online

Exact Online is een boekhoudoplossing die als service via het internet wordt aangeboden. Deze 'Software-as-a-Service' (SaaS) wordt via een maandelijkse fee betaald; het abonnement is inclusief hosting, upgrades en ondersteuning. Doordat zowel klanten als hun accountants real-time toegang tot dezelfde informatie hebben, stelt Exact Online beide partijen in staat efficiënter samen te werken. De gebruiksvriendelijkheid en het feit dat er geen initiële investering noodzakelijk is, maakt Exact Online een uitstekende oplossing voor kleinere bedrijven en accountants.

Exact. And it all comes together.

Wij begonnen in 1984 ondernemers te ondersteunen met informatie technologie. Wij zijn gegroeid van een studentenbedrijf tot een wereldwijde leverancier van oplossingen en onze ondernemende wortels herinneren ons er voortdurend aan dat wij er zijn om waarde toe te voegen voor onze klanten. Met ongeveer 2.400 medewerkers in 40 landen, ondersteunen wij meer dan 100.000 lokale en internationale ondernemingen in meer dan 125 landen en bieden wij onze zakelijke software oplossingen aan in meer dan 40 talen. Wij zijn sinds juni 1999 genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam en in 2009 bedroeg onze omzet ¤ 232,5 miljoen.

Het ondersteunen van ondernemers is de kern van wat wij doen. Wij begrijpen hun manier van denken, hoe zij samenwerken binnen het bedrijfsleven en de structuur die zij nodig hebben om resultaten te bereiken. Met deze kennis bieden wij software oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die real-time inzicht geven in de gehele onderneming. Dit geeft onze klanten de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor hun klanten en uiteindelijk henzelf te creëren.

Voor meer informatie over Exact ga naar www.exact.com.

Beeldmateriaal is te vinden op de perskamer van Edelman.

Voor meer informatie



Ingezonden persbericht