Ingezonden persbericht


Persbericht

Stadsganzenbord, nu ook in Den Haag

Het succesvolle Stadsganzenbord - de unieke puzzeltocht van Groepswijzer met een originele 17e-eeuwse plattegrond - is uitgezet in Den Haag!
Vanaf vandaag kan men met een groep deze leuke puzzeltocht ook in de hofstad doen. Natuurlijk komt men op het Binnenhof, maar dan wel het Binnenhof van eeuwen terug, toen Johan van Oldenbarnevelt er werd onthoofd en de prinsen van Oranje er kaatsten. De deelnemers maken kennis met de merkwaardige tweedeling die Den Haag vanaf haar eerste begin gekend heeft, de tegenstelling tussen hof en dorp en ziet de mooiste plekjes van de stad, hoe ze waren en hoe ze zijn. Voor dit arrangement heeft Groepswijzer.nl de originele plattegrond van Bleau nieuw leven ingeblazen. Kijk voor meer informatie op www.groepswijzer.nl.
Groepswijzer.nl is een specialist in cultuurhistorisch getinte arrangementen in Leiden, Den Haag, Katwijk, Haarlem, Delft en Noordwijk. Het uitgebreide Groepswijzer.nl gidsenteam herbergt professionele enthousiaste stadsgidsen en verzorgt stadswandelingen in al onze steden.