Webshop voor luxe, 100% natuurlijke haar- & huidverzorging nu online


DEN HAAG, 20100303 -- Besopure.nl, de nieuwe frisse webshop die 100% natuurlijke haar- huidverzorging, make-up en meer aanbiedt is online. Besopure.nl biedt luxe, 100% natuurlijke merken zoals Sophyto, Suki, Evolve, A'kin & Less is More - om er maar een paar te noemen. Merken die in het buitenland allang bestsellers zijn, maar nog niet in Nederland verkrijgbaar waren.

Beopure.nl is opgezet door de 2 zusjes Nicky & Kim, die zelf sinds een paar jaar natuurlijke verzorgingsproducten gebruiken en die producten online vanuit het buitenland bestelden. De hoge verzend- en douanekosten helemaal zat besloten ze zelf de producten zelf naar Nederland te halen. Zo ontstond be so pure. - een selectie van favoriete merken uit Engeland, de Verenigde Staten, Oostenrijk, Duitsland en zelfs Australië worden online aangeboden op www.besopure.nl.

De website is niet alleen commercieel, maar wordt ook ingezet om verschillende ideële doelen te steunen. be so pure. draagt jaarlijks 1% van haar winst af aan `1% for the planet' de organisatie die verschillende non-profit organisaties ondersteunt die zich inzetten voor het milieu. In de nabije toekomst zal besopure.nl platform zijn voor pilots met een jonge non-profit organisatie om op een nieuwe manier geld in te zamelen voor verschillende kleinschalige projecten over de hele wereld.

be so pure. doet ook haar best om klimaatneutraal te zijn. Helemaal in de stijl van de website en haar producten, compenseert besopure.nl het importeren van al die beauty must-haves via vliegtuig, schip of vrachtwagen bij Clear UK.





Ingezonden persbericht