VisionsConnected en Cyviz sluiten partnerovereenkomst


HD-Telepresence en data-sharing in de Cyviz C1 verkort beslissingsproces

AMSTERDAM, 20100303 -- VisionsConnected, specialist in het leveren van videoconferencing als een dienst, is een partnerovereenkomst aangegaan met Cyviz, premium producent van display walls voor collaboration studio's. Dit betekent dat VisionsConnected de exclusieve reseller wordt voor de klanten van Cyviz in de Benelux. Klanten kunnen de Cyviz C1 en de Cyviz Display Controller in de showroom van VisionsConnected bezichtigen en een demonstratie krijgen. De Cyviz C1 is de eerste en enige kant en klare oplossing in de markt die een complete collaboration studio aanbiedt en high definition telepresence combineert met de mogelijkheid om data te delen.

De Cyviz C1 beschikt over een beeldscherm van 3,60 x 1,20 meter en is eenvoudig te bedienen met de Cyviz Display Controller. Met de intuïtieve toolbar en de Drag & Drop functie is het eenvoudig om met één druk op de knop te switchen tussen de verschillende applicaties. De Cyviz C1 is geïntegreerd met de TANDBERG C90 codec voor high definition telepresence. Deze nieuwe vorm van telepresence maakt het mogelijk sneller beslissingen te nemen en efficiënter met elkaar te werken. De Cyviz wordt onder andere in de medische en olie/gas sector veelvuldig ingezet.

Joar Vaage, CEO bij Cyviz: "Wij zijn verheugd met de samenwerking. In VisionsConnected hebben wij de partner gevonden die onze hoogwaardige producten kan vertegenwoordigen in de Benelux, precies waar wij naar op zoek waren. De Cyviz C1 levert een ongekende user interface met een intelligent design waarin ergonomie en technologie gepaard gaan. Gebruikers kunnen eenvoudig hun eigen voorkeuren instellen. Het is dé ultieme collaboration ervaring. Ik ben er van overtuigd dat de C1 de meest populaire en gevraagde vergaderruimte-oplossing wordt in de Benelux."

"Met Cyviz in ons aanbod kunnen wij onze klanten een superieure ervaring bieden. Het voegt echt iets toe aan het bestaande aanbod en is uniek in de wereld", aldus Wouter Ensing, Managing Director bij VisionsConnected Nederland. "De Cyviz C1 brengt telepresence naar een hoger niveau. Elkaar face-to-face ontmoeten en daarnaast meerdere bronnen gelijktijdig real time delen maakt de telepresence ervaring compleet. Wij kunnen de Cyviz C1 binnen dertig dagen leveren en installeren. Dit is een bewezen oplossing die onmiddellijk leidt tot ROI en lange termijn voordelen, zoals verhoogde productiviteit, snellere beslissingen tussen experts onderling en verminderde impact op het milieu."

Binnenkort organiseert VisionsConnected samen met Cyviz demodagen. Voor een exclusieve demonstratie van de Cyviz C1 en de Cyviz Display Controller bent u van harte welkom in de showroom van VisionsConnected in Amsterdam. Voor meer informatie over de demodagen neemt u contact op met Wouter Ensing, wouter.ensing@visionsconnected.com.





VisionsConnected