FloraHolland


Bekendmaking genomineerden Glazen Tulp 2010 tijdens Trade Fair Naaldwijk

FLORAHOLLAND (16 februari 2010) - Op woensdag 3 maart, tijdens de eerste beursdag van de FloraHolland Trade Fair in Naaldwijk, maakt algemeen directeur Timo Huges de nominaties van `De Glazen Tulp 2010' bekend. Dit is de prestigieuze award voor de meest geslaagde introductie van 2010 en had voorheen de naam FloraHolland Award. De bekendmaking vindt om 09.30 uur plaats op het Noviteitenplein op de beursvloer.

Bezoekers van de FloraHolland Trade Fair krijgen op het noviteitenplein een overzicht van de beste introducties van het afgelopen half jaar. De snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten en concepten zijn hier verwerkt in mooie arrangementen. Welke noviteit zich uiteindelijk de meest geslaagde introductie mag noemen, wordt de komende maanden door een vakjury bepaald en op 20 mei 2010 bekend gemaakt.

Meer informatie?
Benieuwd welke producten gepresenteerd worden op het Noviteitenplein en wat er verder te zien is op de beurs? Bezoek dan de FloraHolland Trade Fair Naaldwijk en laat u inspireren. De beurs wordt georganiseerd op de beursvloer van FloraHolland Naaldwijk (ingang 317 en 319). Op woensdag 3 en donderdag 4 maart is de beurs geopend van 09.00 tot 17.00 uur; op vrijdag 5 maart van 09.00 tot 14.00 uur. Toegang tot de FloraHolland Trade Fair is gratis voor vakbezoekers. Kijk voor meer informatie op www.floraholland.com.