Gemeente Hilversum

Speel-o-theek blij met matches Beursvloer

publicatiedatum: woensdag 3 maart 2010

Op dinsdag 1 juni vindt in Hilversum voor de tweede keer de Beursvloer plaats.

Betrokkenheid
Op een Beursvloer handelen bedrijven met vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties. Een bedrijf dat zijn betrokkenheid met de lokale samenleving concreet wil vormgeven, kan hier een match maken met een vrijwilligers- of maatschappelijke organisatie door kennis, middelen of menskracht ter beschikking te stellen, vaak in ruil voor een tegenprestatie.

In 2008 vond de eerste Beursvloer in Hilversum plaats. Wegens groot succes wordt die nu weer georganiseerd.

Matches
In 2008 heeft speel-o-theek De Steeg diverse matches gemaakt. De stichting AKN (dienstverlenende organisatie voor omroepen) heeft een aantal computers geleverd aan De Steeg, zodat er een speelgoedcatalogus gemaakt kon worden. Een vormgeefster van St. Magdalena heeft een nieuw ontwerp voor een folder gemaakt. Deze folder is door AKN gedrukt. Verder heeft Bergsma Legal & Management een taakomschrijving gemaakt voor stagiairs die een maatschappelijke stage bij de speel-o-theek kunnen lopen.

En last but not least heeft een groep jongeren van de Rotary de speel-o-theek geschilderd.
Herma Veurink van De Steeg: "Het kost wel wat tijd om goede vragen voor de Beursvloer te bedenken, maar de Beursvloer heeft ons heel veel opgeleverd!"

Mee doen?
Maatschappelijke organisaties en bedrijven die belangstelling hebben voor de Beursvloer 2010 kunnen zich aanmelden of meer informatie krijgen bij Anneke van der Veer (Beursvloermanager); tel: 035 656 95 90 (9.00- 13.00 uur) of 06-55 77 17 45 en per e-mail: beursvloerhilversum@versawelzijn.nl