Gemeente Echt-Susteren


Kom 3 maart naar het politiek café in Echt-Susteren

Op 3 maart gaat vanaf 21.30 uur het politiek café van start in het gemeentehuis in Echt-Susteren. De presentatie van deze avond is in handen van Peet Adams. Tijdens deze avond staan de voorlopige uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen centraal.

Â

Het programma van deze avond is uiterst gevarieerd. Met veel interviews met kandidaat-raadsleden. Maar ook de politieke mening van de bezoekers wordt gepolst. Nieuwtjes over de lokale, provinciale en landelijke trends, worden afgewisseld met optredens van de muziekband van het Connect College en een flitsende act van de Echter Revue. De eerste uitslagen van de stembureaus in Echt-Susteren worden rond 23.15 uur verwacht. De voorlopige einduitslag van de
gemeenteraadsverkiezingen is rond middernacht. Alle lijsttrekkers schuiven rond dat tijdstip aan voor een kort slotdebat.

Â

Voor wie is het politiek café bestemd?

Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om het politiek café in het gemeentehuis te bezoeken!

Â

Hoe laat start het politiek café?
Het politiek café gaat van start om 21.30 uur. Het gemeentehuis is geopend vanaf 21.00 uur. De avond wordt rond 0.30 uur afgesloten met een totaaloverzicht van de voorlopige einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen per partij.

Â

Waar vindt het politiek café plaats?
Het politiek café vindt plaats in het gemeentehuis van Echt-Susteren, gelegen aan de Nieuwe Markt 55 in Echt.

Â

U komt toch ook?

Iedereen is van harte welkom om het politiek café te bezoeken. Gedurende deze avond voeren interessante vraagstellingen en discussies de boventoon. De entree is gratis. We kijken uit naar uw komst!

Â

Â
Â