Bureau Jeugdzorg Gelderland

Open dag Jongerenplatform

Ben je 14 jaar of ouder, heb je ervaring met jeugdzorg en wil je laten weten wat je van jeugdzorg wilt? Lees dan vooral dit bericht!

Drie Gelderse jongeren, met ervaring in de jeugdzorg, zetten een Jongerenplatform op. Het Jongerenplatform wordt een plek waar jongeren hun stem kunnen laten horen.

Jij kunt daar je ideeën en wensen over Bureau Jeugdzorg Gelderland met andere jongeren en met Bureau Jeugdzorg Gelderland bespreken.

Op 3 maart is er een startbijeenkomst. Alle jeugdige cliënten van Bureau Jeugdzorg Gelderland, vanaf 14 jaar, zijn welkom. Het idee van het Jongerenplatform wordt uit de doeken gedaan. Aan jullie wordt gevraagd met welke onderwerpen het startende Jongerenplatform de komende maanden aan het werk kan.

En verder wordt het vooral leuk: met (dj) muziek, professionele rap van S7N, en is lekker eten en drinken. En dit allemaal geheel gratis!

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 3 maart 2010 bij Jongerencentrum Willemeen, Willemsplein 1 in Arnhem, begint om 17.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

Dichtbij het Centraal Station - je reiskosten worden ter plekke vergoed.

Kom en meld je aan vóór zondag 28 februari, via jongerenplatform@bjzgelderland.nl