Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PvdA helpt ouderen en mensen die slecht ter been zijn Met de Rode Taxi naar het stembureau

De PvdA vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen gaan stemmen op woensdag 3 maart. De PvdA biedt daarom net als bij eerdere verkiezingen de Rode Taxi aan voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn. De Rode Taxi brengt hen naar het stembureau en vervolgens weer naar huis.

PvdA-lijsttrekker Joyce Langenacker: "Woensdag 3 maart valt er echt iets te kiezen. De politieke partijen hebben heel verschillende plannen over hoe we om moeten gaan met de economische crisis en de noodzakelijke bezuinigingen. Rechtse partijen willen fors bezuinigen op sociaal beleid. De PvdA kiest voor een sociaal Haarlem, met meer werkgelegenheid, betaalbare woningen en prettige buurten. Het worden spannende verkiezingen, waarbij elke stem telt. Het is daarom belangrijk dat iedereen gaat stemmen. Om dat ook voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn mogelijk te maken biedt de PvdA de Rode Taxi aan."

Wilt u gebruik maken van de Rode Taxi? Dan kunt u een mailtje sturen naar rodetaxi@samenmakenwehaarlem.nl of bellen met PvdA-raadslid Moussa Aynan: 06-30039090.

*** EINDE PERSBERICHT ***



Ingezonden persbericht