Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Door: Anne Kien
Datum: 03-03-2010

Sjimanski verbroedert en spiegelt!

Teambuildingsuitjes gaan zelden nog over het daadwerkelijke team. Natuurlijk is lachen,gieren en brullen belangrijk maar het team leert elkaar daardoor vaak niet beter kennen. Motivatio komt met een uniek concept. Ze doen het al jaren maar zijn nu vastbesloten ieder team in Nederland kennis te laten maken met inspecteur Sjimanski, rechercheur bij de afdeling moordzaken van ieder denkbaar gehucht in Nederland. Gewoon, omdat bedrijven en dus teams recht hebben op een avond als deze!

Gewoon, omdat bedrijven en dus teams recht hebben op een avond als deze! Met een lijk als startpunt is de spitsvondige, scherpe maar nimmer platte of kwetsende Sjimanski in staat het team op hilarische wijze een spiegel voor te houden. Geen ingewikkeld gedoe met scripts, kaartjes en rollen, gewoon een lijk, een knullige stagiaire, een groep collega's die gewoon zichzelf zijn en natuurlijk inspecteur Sjimanski!

Moordavond afgezaagd
Het fenomeen moordavond kent vele gedaantes maar
dit concept is uniek en briljant. De organisatie speelt in het diepste geheim informatie en persoonlijke eigendommen door aan Sjimanski en zodra het lijk gevonden is, voltrekt het schouwspel zich; je hoeft er als acteur 'bijna' niets voorte doen. Collega's lachen samen, beschuldigen elkaar, gaan kliekjes vormen, verlinken elkaar maar staan als puntje bij paaltje komt als 1 man lijnrecht tegenover de inspecteur. Sjimanski verhoort tussen de gangen door de verdachten aan de hand van de verkregen informatie en in no time lijkt de één nog verdachter dan de ander en dit alles doordat mensen reageren vanuit zichzelf, primaire reacties zorgen ervoor dat collega's elkaar verbazen en ontroeren. Er worden oude koeien uit de sloot gehaald, ruzies bijgelegd, mensen in het zonnetje gezet en ga zo maar door. Sjimanski en zijn assistent zijn slechts de katalysator. Het is ongelofelijk hoeveel inzicht deze 'simpele' avond kan bieden in de processen die zich boven en onderhuids in een team af spelen.

Echt zó simpel?
Ja! Zo simpel is het, ieder team heeft een verleden, een manier van omgaan met elkaar, een sfeer en Sjimanski is in staat om de vinger op de zere plek te leggen, zonder dat het pijn doet. Je lacht je rot, hebt de avond van je leven en denkt op weg naar huis-.'hmmm--misschien heeft die inspecteur toch wel een puntje'

MISSIE GESLAAGD!

---



Ingezonden persbericht