Lut Crijns wordt HR-directeur van ACERTA

03/03/2010 14:25

Acerta

ACERTA neemt voorbeeldfunctie op met 'HR Live Demo'

Brussel, 3 maart 2010 - Om als HR Dienstengroep een levend en werkend voorbeeld te zijn voor klanten en prospecten, rolt ACERTA zijn 'HR Live Demo' verder uit binnen de eigen organisatie. De principes die Acerta betreffende Talent Management huldigt, zullen daarmee worden toegepast voor alle Acerta-medewerkers. Om die ambities waar te maken stelde ACERTA Lut Crijns aan als nieuwe HR Directeur. Lut Crijns werkt al sinds 2000 bij ACERTA en was tot voor kort Director HR Consult.

Lut Crijns vervoegt het team van CFO Christophe Deroose als nieuwe HR Directeur bij Acerta. Lut Crijns begon haar loopbaan bij ACERTA in 2000 als HR Consultant, werd in 2003 Business Unit Manager en in 2008 Director HR Consult, binnen de divisie Acerta Consult. Lut Crijns studeerde in 1985 af als bachelor personeelsbeleid en werkte van 1985 tot 2000 aan de K.U.Leuven als HR consulent en HR Manager.

In haar hoedanigheid van Director HR Consult realiseerde Lut Crijns mee de geografische en functionele groei van de consultingdivisie van Acerta. Ze staat mee aan de wieg van een totaal nieuwe manier van denken over Talent Management, die werd gekenmerkt door de lancering van een nieuw Talentmodel (Acerta Talent Twister ®) en een nieuwe toolbox met Talent Centers en de Talent Check Up. "Centraal in de visie van het Talent Management dat Acerta voorstaat, is het feit dat we vertrekken van het talent dat elke medewerker heeft en dat dit voor de volle 100 % benut moet kunnen worden in de organisatie. Dit vereist permanente afstemming met de organisatievereisten en loopbaanlang ontwikkelen. Talent Management bij ACERTA gaat voor een 100 percent rendement en dat moeten we in eerste plaats als organisatie zelf uitdragen", stelt Crijns.

Voor ACERTA is het van het grootste belang dat wij als HR dienstengroep een 'HR Live Demo' kunnen zijn voor klanten en prospecten. Daarom werd er in 2008 al begonnen met een meerjarenplan voor een sterker uitgebouwd HR-beleid. "Walk your talk", stelt ceo Karel Plasman in deze. "Lut Crijns is binnen de organisatie een motor geweest achter een unieke visie op Talent Management. Die visie moeten wij als organisatie in de eerste plaats uitdragen naar de eigen werknemers om onze klanten te kunnen tonen hoe het bij hen kan werken."

Over ACERTA

ACERTA is als HR-dienstengroep in België gespecialiseerd in het advies, de informatisering en de verwerking van administratieve processen rond loonverwerking, sociale zekerheid, kinderbijslag en vestigingsformaliteiten. De groep ondersteunt de ondernemer in elke groeifase en elk HR-proces met ACERTA Ondernemingsloket, ACERTA Sociaal Verzekeringsfonds, ACERTA Sociaal Secretariaat, ACERTA Public, ACERTA Kinderbijslagfonds en ACERTA Consult. De groep is met ACERTA Consult en de expertisemerken Kern Selection, Executive Research, Corgo Executive Partners en BCT Coaching & Training ook een actieve speler op de markt van werving & selectie en het beheer en de ontwikkeling van menselijk kapitaal. ACERTA telt meer dan 1.200 medewerkers, verdeeld over 22 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De groep kende in 2008 een omzet van ruim 124 miljoen euro.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel