Ingezonden persbericht


Bedrijfsleven verheugd over akkoord Buitenring Parkstad!

De Buitenring Parkstad Limburg is volgens het bedrijvenplatform noodzakelijk om de leefbaarheid en de verkeersveiligheid in het stedelijk gebied van Parkstad te verbeteren, de kernen, bedrijventerreinen en attracties in Parkstad beter bereikbaar te maken én de economische potentie van het gebied ten volle te benutten. De Buitenring is niet alleen een antwoord op de ontoereikende ontsluiting van het stedelijk gebied van de Parkstad, maar is tevens een enorm belangrijke structuurversterkende maatregel.

Bedrijvenplatform Buitenring Parkstad
Het bedrijfsleven in Parkstad heeft zich verenigd in het Bedrijvenplatform Buitenring Parkstad. Doel van het bedrijvenplatform is het op een proactieve wijze vertegenwoordigen van de economische belangen tijdens de plan- en bouwfase van de Buitenring Parkstad, hiertoe: -is het platform het aanspreekpunt voor het collectieve bedrijfsleven in Parkstad en de provincie -formuleert het platform gezamenlijke standpunten -denkt het platform mee over de bereikbaarheid in de plan- en bouwfase -verzorgt het bedrijvenplatform mede de communicatie naar en van het bedrijfsleven. Het platform is onafhankelijk van Provincie Limburg en de gemeenten.

Het Bedrijvenplatform Buitenring Parkstad is een initiatief van de Kamer van Koophandel Limburg en bestaat uit een vertegenwoordiging van lokale ondernemersverenigingen, de Limburgse werkgeversvereniging, MKB-Limburg, Bedrijventerreinmanagement Parkstad Limburg, ondernemersvereniging voor eigen vervoerders en verladers EVO , brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland en Stichting Parkstad Attractief. De heer Hans Franssen is de voorzitter van het bedrijvenplatform buitenring parkstad. ************************************ EINDE PERSBERICHT ****************************************



Ingezonden persbericht