Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Uitreiking Hospitality Management Club Award

In februari werd tijdens de diploma-uitreiking van Hoge Hotelschool Den Haag, vestiging Amsterdam in de Thomaskerk te Amsterdam de Hospitality Management Club Award uitgereikt aan Coen van Veen. Het fel begeerde kunstwerk en de bijbehorende oorkonde werden hem overhandigd door Paul F. de Weger, Secretaris van de Toelatingscommissie.

De HMC Award wordt uitgereikt aan geselecteerde afgestudeerden van Hotelschool Den Haag, waarvan bekend is dat zij een uitstekende indruk hebben achtergelaten op de Hotelschool en een voortreffelijke management stage hebben doorlopen. "We reiken deze HMC Award uit aan Coen van Veen omdat we verwachten dat hij spoedig een `executive' positie zal bereiken binnen de hotellerie", aldus de Weger.

Coen heeft tijdens zijn periode op de Hotelschool een voorzittersfunctie binnen de studentenraad bekleed en werd door de leraren geroemd om zijn positieve, energieke houding en constructieve bijdrage.
Ook door de industrie werd Coen opgemerkt. Bernard Lensink, directeur Landgoed Duin & Kruidberg heeft hem dan ook benoemd tot zijn Management Assistant nadat hij een succesvolle stage heeft afgerond op de Sales & Marketingafdeling. Zijn eerste werkplek zal zeer uitdagend en leerzaam zijn. Lensink: "Ik kijk uit naar een zeer goede samenwerking".

Verbonden aan het winnen van de HMC-Award zal Coen gedurende een periode van drie jaar een uitnodiging ontvangen voor alle bijeenkomsten.

///



Ingezonden persbericht