Stadsdeel Amsterdam Zuidoost



---

Stadsdeel roept kiezers op om te stemmen

3 maart 2010

Op woensdagochtend 3 maart is in Stadsdeel Zuidoost een onjuistheid op het stembiljet voor de Stadsdeelraadsverkiezingen geconstateerd. Op dit stembiljet ontbrak de naam van de lijstduwer van de VVD. Alle 62 stembureaus in het stadsdeel werden die ochtend om 08.30 uur ingelicht over de situatie.

Alle stembureaus in Stadsdeel Zuidoost hebben rond 13.00 uur nieuwe stembiljetten gekregen. De naam van de lijstduwer van de VVD is hierop aangevuld. De niet gebruikte stembiljetten zijn tegelijkertijd ingenomen. Dat betekent dat kiezers in Stadsdeel Zuidoost die nog niet hebben gestemd tot 21.00 uur op alle kandidaten kunnen stemmen die zich verkiesbaar hebben gesteld.

Bij controle door het Stadsdeel van de laatste proef van het stembiljet ontbraken geen namen. Het Stadsdeel onderzoekt waar het in het vervolgtraject is misgegaan. De kandidatenlijsten die zijn gepubliceerd op de website en de verkiezingskrant van het stadsdeel zijn correct.

Het Stadsdeel roept al haar kiesgerechtigde bewoners op die hun stem nog niet hebben uitgebracht om vooral te komen stemmen.

Voor de laatste informatie verwijzen wij naar www.amsterdam.nl.
---