Gemeente Medemblik

Inloopavond Duurzaam Veilig en herinrichten

Op donderdag 4 maart wordt een inloopavond gehouden voor bewoners en betrokkenen bij het inspraakproces voor het Duurzaam Veilig en herinrichten van de Midwouder Dorpsstraat, Buurt en Oosterstraat te Midwoud en Benningbroek. De laatste overleggen met de klankbordgroepen zijn in oktober en november 2009 geweest en de inspraak is nu afgerond. Voor de keuze van asfalt of klinkers zijn meerdere enquêtes gehouden. Na uitvoerige behandeling in de raadscommissie Grondgebiedzaken, heeft de gemeenteraad op 11 juni 2009 een besluit genomen over de keuze van verharding van de drie wegvakken. De tekeningen voor het Duurzaam Veilig en herinrichten zijn nu definitief gemaakt. De gemeente wil alle aanwonenden, bedrijven en overige belanghebbenden over de definitieve tekeningen informeren.

Inloopavond
Wij nodigen u dan ook uit voor de inloopavond op donderdag 4 maart 2010, van 17.00 uur tot 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, aan de Korteling 1, 1679 VH Midwoud.
De uitvoering van de werkzaamheden is nog wel afhankelijk van het beschikbaar stellen van een aanvullend krediet door de gemeenteraad op 8 maart 2010,voor het Duurzaam Veilig inrichten.

Informatie
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Cees Vis van de afdeling Openbare Ruimte tel. (0229) 548112.