Erasmus Universiteit Rotterdam

Kick-off HOPE Erasmus Ondernemerstafels

Datum
Van: 04 maart 2010 09:00
Tot: 04 maart 2010 19:00

---

Locatie:
Campus Woudestein

Toelichting
Op donderdag 4 maart 2010 organiseert het Holland Program on Entrepreneurship (HOPE) de kick-off van de Erasmus Ondernemerstafels. De Erasmus Ondernemerstafels bieden ondernemers (studenten en alumni) de kans om op een uitdagende wijze in contact te blijven met elkaar en met de Erasmus Universiteit Rotterdam. In werksessies kunnen ondernemers ervaringen ene kennis delen, worden zij ondersteund door ervaren professionals en experts.

Inspirerende start van de Erasmus Ondernemerstafels

Op donderdag 4 maart 2010 organiseert het Holland Program on Entrepreneurship (HOPE) de kick-off van de Erasmus Ondernemerstafels. De Erasmus Ondernemerstafels bieden ondernemers (studenten en alumni) de kans om op een uitdagende wijze in contact te blijven met elkaar en met de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Bij de Erasmus Ondernemerstafels komen ondernemers elke twee maanden bij elkaar.
Elke Ondernemerstafel bestaat uit zo'n twintig ondernemers die geen zakelijk of persoonlijk belang met elkaar hebben. Omdat ze door de organisatie HOPE worden gegroepeerd op levensfase en aandachtsgebied van de onderneming, kunnen zij van elkaars successen en verbeterpunten leren.

Tijdens de kick-off op donderdag 4 maart 2010 vinden drie werksessies plaats. De werksessies duren drie uur en bieden netwerk, training, coaching en advies inéén. Ondernemers krijgen feedback van (top) ondernemers en experts in en rondom de universiteit. Ondernemers geven elkaar advies op basis van hun collectieve ervaring. Het is praktische expertise die ondernemers direct kunnen toepassen in de eigen organisatie. Professoren en ondernemers slaan met deze werksessies de brug tussen theorie en praktijk zodat groei en het verbeteren van bedrijfsprestaties beter in beeld komen.

De Erasmus Ondernemerstafels worden gefaciliteerd vanuit het Holland Program on Entrepreneurship (HOPE), een samenwerkingsverband tussen Erasmus Universiteit, TU Delft en Universiteit Leiden. Deelname is gratis.