Provincie Noord-Holland

Feestelijke bijeenkomst bij start programmaplan Waddenzee

23 februari 2010 - Nieuwsartikel

Met het programma âWa(d)tsiennemenou!â wordt op donderdag 4 maart 2010 in Harlingen het startschot gegeven voor de uitvoering van het programma âNaar een rijke Waddenzeeâ. Betrokkenen bij het programma en overige belangstellenden kunnen zich tot 25 februari aanstaande aanmelden voor deze bijzondere bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst wordt het tot stand komen van het programmaplan âNaar een rijke Waddenzeeâ gevierd. Met alle partijen in het gebied en met mevrouw Joan Stam, voorzitter van de nieuwe regiekamer, zal op deze dag het startschot worden gegeven aan de dialoog tussen overheden, natuurorganisaties en de mensen die in het gebied wonen, werken en recreëren. Mevrouw Gerda Verburg, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Commissaris van de Koningin in Friesland John Jorritsma zullen bij dit belangrijke moment aanwezig zijn.

De bijeenkomst vindt plaats in de Grote Kerk in Harlingen en duurt van 9.15 uur tot ongeveer 17.00 uur. U kunt zich vóór 25 februari aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Het programma 'Naar een rijke Waddenzee' beschrijft wat er op korte en lange termijn nodig is om de Waddenzee sterker en veerkrachtiger te maken. Meer informatie staat op www.rijkewaddenzee.nl
---