Gemeente Rheden

Reconstructie fietspad Beekhuizenseweg

Posbank tussen De Steeg en Velp

Vanaf 4 maart wordt in opdracht van RGV Fietspaden het toeristische fietspad langs de Beekhuizenseweg volledig vernieuwd. Het zeer druk bereden fietspad tussen Ellecom en Rozendaal ligt in een van mooiste natuurgebieden van de Veluwe en voert onder meer langs het theehuis op de Posbank.

De werkzaamheden zullen 6 tot 7 weken duren. Gedurende de werkzaamheden worden fietsers met bebording omgeleid. De parkeerplaats van Natuurmonumenten bij de Lappendekken is alleen bereikbaar vanaf De Steeg; Paviljoen de Posbank is alleen bereikbaar vanaf Rheden en Velp.

De uitvoering van dit project komt voort uit het Fietstotaalplan Veluwe van de Veluwse gemeenten. Uitvoering is mogelijk met financiële bijdragen van de EU, de provincie Gelderland, gemeente Rheden en RGV Fietspaden. Realisatie vindt plaats in nauwe samenwerking met terreinbeheerder Natuurmonumenten.

Meer informatie kunt u krijgen via RGV Fietspaden, G. Beltman via tel. (026) 38 48 812 of gemeente Rheden Publieksbureau, tel. (026) 497 69 11.