Deltion College


nieuws


02-03-10

Studenten Deltion College genomineerd voor Nederlands Kampioenschap

Vijf studenten van de afdeling ICT, Verf- en Applicatietechniek en Horeca van het Deltion College zijn tijdens de regionale beroepenwedstrijden genomineerd voor het Nederlands Kampioenschap in hun vakgebied. Het Nederlands Kampioenschap vindt plaats tijdens het beroepenevenement Skill Masters op 4, 5 en 6 maart in Ahoy Rotterdam.

Bas Kerssies vierdejaars ICT student is genomineerd voor het onderdeel Microsoft-specialist, Mathijn Schnieders, eerstejaars student Medewerker Schilderen heeft zich geplaatst voor het onderdeel schilderen, Billy Huisman en Rutger Bos, studenten Gastheer/Gastvrouw hebben zich geplaatst voor het onderdeel gastheerschap en Jeffrey de Jong, student Kok voor het onderdeel koken.

Het Nederlands Kampioenschap vindt plaats tijdens het beroepenevenement Skill Masters. Tijdens dit evenement gaan jongeren uit negen vakgebieden de strijd aan om het Nederlands Kampioenschap, met als uiteindelijke doel deelname aan de Euro Skills. De Euro Skills vinden november 2010 plaats in Lissabon. Daarnaast kunnen de studenten tijdens de Skills Masters deelnemen aan de doe-activiteiten in de beroepenzone en zich op het opleidingenplein en op de arbeidsmarkt oriënteren op een (vervolg) opleiding of baan.

Het beroepenevenement Skills Masters vindt plaats op 4, 5 en 6 maart vanaf 10.00 tot 17.00 uur in Ahoy Rotterdam. Meer informatie over de beroepenwedstrijden en het Nederlands Kampioenschap staat op www.deltion.nl, www.skillsmasters.nl en op www.euroskills2010.pt
---