Gemeente Sneek


dr. kuyperlaan 1

Ontwerp-bestemmingsplan Dr. Kuyperlaan 1

Ontwerp-bestemmingsplan Dr. Kuyperlaan 1
Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig (afdeling 3.2), artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat een ontwerp - bestemmingsplan "Dr. Kuyperlaan 1" ter inzage zal worden gelegd. Het plangebied ligt wordt aan de west/noord-westzijde begrensd door de spoorlijn Leeuwarden - Stavoren, aan de noord-oost en zuid-oostzijde wordt het plan begrensd door het woongebied aan de Dr. Kuyperlaan en de Parallelweg. Het doel van dit bestemmingsplan is om op het perceel Dr. Kuyperlaan 1 de bouw van een hoedpraktijk (huisartsen onder één dak) mogelijk te maken. Het ontwerp van het bestemmingsplan "Dr. Kuyperlaan 1" bevat een toelichting, regels en een verbeelding. Ten opzichte van het voorontwerp-bestemmingsplan zijn enkele tekstuele wijzigingen in het ontwerp-bestemmingsplan aangebracht.

Digitaal ontwerp-bestemmingsplan:
Vanaf 1 januari 2010 is het digitale bestemmingsplan het rechtsgeldige bestemmingsplan. Gemeenten zijn vanaf 1 januari 2010 dan ook verplicht bestemmingsplannen digitaal beschikbaar te stellen. U kunt het digitale bestemmingsplan "Dr. Kuyperlaan 1" digitaal bekijken op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. De digitale planbestanden van het bestemmingsplan "Dr. Kuyperlaan 1 zijn te downloaden op de volgende weblocatie:

http://ruimtelijkeplannen.sneek.nl/EE36C315-3A38-458F-A441-99D1119E279
5

Het papieren ontwerp-bestemmingsplan ligt van vrijdag 5 maart tot en met donderdag 15 april 2010 voor een ieder ter inzage, bij de centrale balie, Marktstraat 15 te Sneek. Het bestemmingsplan is in pdf vorm ook in te zien op de gemeentelijke internetsite: www.sneek.nl, onder `Actueel in Sneek',

`Bestemmingsplannen'. Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging bij de gemeenteraad

een zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen op de volgende wijze:

* schriftelijk (adres: Gemeenteraad van Sneek, Postbus 10.000, 8600 HA Sneek), of

* mondeling, bij voorkeur na afspraak met de afdeling Ontwikkeling (mevr. L. van der Bijl, telefoon: 0515-485412).

Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek te doen uiterlijk 14 dagen voor het einde van de tervisieleggings-termijn om termijnoverschrijding te voorkomen.