Samenwerking Vacaturekrant.nl en Valid People

04/03/2010 10:59

Telegraaf Media Nederland

"ALLE MENSEN MET EEN LASTIG LICHAAM EEN BAAN"

Valid People, de vacaturebank voor gehandicapten en chronisch zieken gaat nauw samenwerken met Vacaturekrant.nl en Carp, beide onderdeel van Telegraaf Media Nederland. Op deze manier kunnen veel meer mensen met een lastig lichaam, zowel hoger als lager opgeleiden, profiteren van een ruimer vacatureaanbod om een baan te komen.

"Ik ben heel blij met deze samenwerking", zegt Nicolette Mak, directeur van Valid People. Zowel werkzoekenden met een lastig lichaam, als bedrijven die openstaan voor deze mensen, krijgen de kans uit een veel ruimer aanbod te kiezen. Nicolette Mak, actief met Validpeople.nl sinds oktober vorig jaar: "Tot nu toe bereikten we vierduizend mensen. Door deze samenwerking met Vacaturekrant.nl bereiken we in één klap ruim tweehonderdduizend unieke bezoekers."

Ook Sander Poos, directeur Vacaturekrant en Carp.nl, is verheugd: "Vacaturekrant.nl wil als generieke jobboard met een sterke regionale en locatie functie, een weerspiegeling van de Nederlandse arbeidsmarkt zijn. Dankzij 'Valid proof'-vacatures op Vacaturekrant.nl bieden wij een verbreding in het vacatureaanbod voor de werkzoekende. Ik ben zeker van dat de samenwerking met Valid People een enorm succes wordt."

Bedrijven die meedoen en dus openstaan voor mensen met een lastig lichaam, kunnen dat aangeven met een speciaal ontworpen beeldmerkje. Nicolette Mak: "Dat is geweldig voor onze doelgroep, omdat ze nu precies weten bij welke bedrijven ze welkom zijn, en niet voor de duizendste keer hun neus stoten. Bovendien biedt het bedrijven de mogelijkheid om zich duidelijk met een sociaal gezicht te profileren."





http://www.vacaturekrant.nl