Senternovem

04-03-2010 | Grote belangstelling biomassa op openingsdag

Ook voor de categorie biomassa was tijdens de openingsdag van de SDE op 1 maart 2010 veel belangstelling. Vrijwel alle subcategorieën voor elektriciteit en gas zijn enige malen overtekend, met uitzondering van stortgas of biogas uit AWZI/RWZI en afvalverbranding (AVI).

Hier vindt u een compleet overzicht van de categorieën die inmiddels overtekend zijn. Voor de overige categorieën is nog budget beschikbaar.

Indienen van aanvragen blijft mogelijk tot duidelijk is dat het beschikbare budget volledig is toegewezen aan aanvragen die zijn ingeloot en die aan alle criteria voldoen. Omdat naar verwachting het budget wordt uitgeput met aanvragen ingediend op 1 maart voor 17.00 uur, is de kans klein dat nieuwe aanvragen (ingediend na 1 maart) voor deze categorieën gehonoreerd worden. Binnen dertien weken na indiening van de aanvraag worden partijen geïnformeerd of hun subsidieaanvraag wordt gehonoreerd. Tijdens de afhandelingsperiode wordt geen informatie gegeven over (individuele) projecten.

Hebt u een aanvraag ingediend voor biomassa? Houd dan ook de website in de gaten. Vanaf volgende week vindt u daar nadere informatie over het afhandelingstraject.
Wijzigingsdatum | 04-03-2010