GroenLinks Geertruidenberg


Van Oort & Van Oort in de raad voor GroenLinks

Donderdag 4 maart 2010, 11:47u - Uhro v.d. Pluijm Van Oort & Van Oort in de raad voor GroenLinks

Jan en Kevin Van Oort (geen familie, ook geen stratenmakersbedrijf) mogen de komende vier jaar in de gemeenteraad zitten voor GroenLinks. Samen met Uw3Kernen zijn we de enige partij die zetels wint. De overige partijen blijven stabiel of verliezen zetels.

Onze groei van één naar twee zetels is vooral te danken aan een enorme groei van stemmen in de kern Geertruidenberg. Op drie van de vier stembureaus daar zijn we de tweede partij, vaak met een verdubbeling van stemmen. Ook in Raamsdonk zijn we nog steeds de tweede partij. Onze campagne heeft daar dus zijn vruchten afgeworpen! Helaas blijven we op alle stembureaus in Raamsdonksveer slechts gelijk of verliezen we nipt.

De enorme persoonlijke camapgne die Kevin in Geertruidenberg gevoerd heeft, heeft ook zijn vruchten afgeworpen. Het was dan ook niet zo gek dat Kevin, onze nummer drie, met maar liefst 185 voorkeursstemmen een plekje opschuift en dus in de gemeenteraad terecht komt. Hij wordt daarmee voor deze raadsperiode het jongste gemeenteraadslid. GroenLinks zorgt er dus ook voor dat de jongeren in de gemeente hun stem in de raad krijgen!

Al met al zijn we erg blij in het vertrouwen dat we van u, de kiezer, krijgen. Met de verdubbeling van ons zetelaantal gaan we door met het op de kaart zetten van de GroenLinkse politiek in Geertruidenberg! Kiezers, bedankt!