Politie Midden- en West Brabant

Persberichten distict Breda

Breda, 04-03-2010

Belg aangehouden met gestolen ID-kaart

BREDA: Aan de Keizerstraat heeft de politie woensdagavond een
28-jarige inwoner van het Belgische Ekeren aangehouden. Rond 21:45 uur zagen agenten de Belg over de Oude Vest rijden. Op de Keizerstraat verleende de automobilist geen voorrang, waardoor bijna een aanrijding ontstond met een andere auto. Dat kwam hem op een bekeuring staan, waarbij hij zich met een gestolen identiteitsbewijs legitimeerde. Tijdens een fouillering vond de politie twee gripzakjes softdrugs. De drugs en id-kaart zijn in beslag genomen. Na verhoor is de Belg in vrijheid gesteld.

Politie neemt 1600 hennepplanten in beslag

BREDA: De politie heeft woensdag aan de Speelhuislaan een
hennepkwekerij ontmanteld. In het bedrijfspand stonden circa 1600 hennepplanten te groeien. Een 45-jarige inwoner van Gemert en een 44-jarige inwoonster van Nijmegen zijn bij de politie-inval in het pand aangehouden. De planten en de kweekapparatuur zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Na verhoor is het tweetal in vrijheid gesteld.

Dronken automobilist moet rijbewijs inleveren

BREDA: Donderdagmorgen heeft de politie aan de Arenberglaan een 32-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. De man wordt verdacht van rijden onder invloed. Agenten controleerde de man rond 03:40 uur. Op het bureau blies hij een waarde van 625 ug/l, terwijl de maximale limiet 220 ug/l bedraagt. Na verhoor is hij met een rijverbod van zeven uur heengezonden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en wordt opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Laatst gewijzigd 04-03-2010 13:34 | © Regio Midden en West Brabant |