Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 04-03-2010

Jeugdige vernielers aangehouden

TILBURG: Woensdagmiddag zijn op het braakliggend terrein aan de Dijksterhuisstraat vier jongens, 1 van 11 en 3 van 12 jaar
aangehouden. Ze waren op het idee gekomen om stenen tegen een muur te gooien met daarin kapotte ruiten. Echter een van de ruiten die werd ingegooid bleek van een vleesverwerkend bedrijf te zijn. Een van de werknemers rende naar buiten en wist de dadertjes te achterhalen. Hun ouders zijn geïnformeerd. Er volgt vermoedelijk een Halt / Stop traject.

Tilburger verdacht van heling

TILBURG: De politie heeft dinsdagmiddag in de wijk Loven Besterd een 55-jarige Tilburger aangehouden die verdacht wordt van het helen van gestolen goederen.

De politie stelde een onderzoek in nadat informatie was binnen gekomen dat de bewoner gestolen spullen zou opkopen en daarin zou handelen. Dinsdagochtend is onder leiding van de rechter-commissaris een zoeking ingesteld. Hierbij zijn diverse goederen zoals twee laptops, twee fietsen en enkele adapters in beslag genomen. De politie onderzoekt de herkomst van deze goederen.

Tilburger gepakt voor rijden onder invloed

TILBURG: Een 25-jarige Tilburger is vannacht omstreeks 04.25 uur op de Hasseltstraat betrapt op het rijden onder invloed. De automobilist blies 570 ugl. Hij werd aan de kant gezet omdat hij erg langzaam reed. De Tilburger kan een proces-verbaal tegemoet zien.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 04-03-2010 15:21 | © Regio Midden en West Brabant |