Gemeente Valkenswaard

Eredivisie?

SV Valkenswaard in 2014 in de Eredivisie?

Het gerucht gaat dat sommige inwoners van Valkenswaard dromen over een stadion met 30.000 zitplaatsen op sportpark Den Dries. Die Valkenswaard op sportief gebied willen opstuwen in de vaart der volkeren. Wat in het Duitse Hoffenheim mogelijk is, kan toch ook in Valkenswaard? Maar zo'n stadion, dat is natuurlijk een utopie. Althans, op dit moment, maar wie weet wat de toekomst nog brengt.

Ander voorbeeld: een parkeergarage van acht verdiepingen hoog, mooi centraal gelegen op de Markt. Je hoeft maar één keer zo'n ding te bouwen en je bent subiet van dat al jaren nijpende parkeerprobleem af. Iedereen blij, zou je denken. Of niet? Wie wil er een acht verdiepingen tellend parkeermonster op de Markt, net nu die zo fraai wordt opgeknapt? Niemand natuurlijk. Maar evengoed is 'parkeren' wel een punt in Valkenswaard. Een punt waarover gediscussieerd moet worden.

We willen graag met u, inwoners van Valkenswaard, praten over opties die een stuk reëler zijn. Meepraten over de toekomst van Valkenswaard kan via de site www.valkenswaard.ning.com. Hier hebben we het over sport en parkeren, maar ook over woningen in Valkenswaard en de positie van ons dorp in de regio. We nodigen u van harte uit om mee te praten en mee te denken. Want de toekomst van Valkenswaard is ook de toekomst van de Valkenswaardenaren.

Informatie en aanmelden
Als u mee wilt praten, dan kunt U kunt zich eenvoudig aanmelden op www.valkenswaard.ning.com. U ontvangt dan ook wekelijks de digitale nieuwsbrief, met een overzicht van de actuele discussies op het forum.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij de heer Nick Beaumont, team Beleid & Strategie, telefoonnummer 040-2083411 of mail naar gemeente@valkenswaard.nl t.a.v. Nick Beaumont, team Beleid & Strategie.