Gemeente Valkenswaard

Raadsinformatie op website beschikbaar

Raadsinformatie op website beschikbaar

Alle raadsinformatie vindt u voortaan op onze website in het raadsinformatiesysteem. Dat betekent dat u daar alle commissie- en raadsstukken kunt vinden met alle daarbij behorende informatie. Dat beperkt zich niet tot de relevante stukken, maar na afloop van de raadsvergadering vindt u daar zelfs de geluidsopname van de desbetreffende vergadering per agendapunt.

In het raadsinformatiesysteem vindt u naast de informatie over commissie- en raadsvergaderingen ook de schriftelijke vragen die door raadsleden aan het college zijn gesteld, brieven van het college aan de raad en brieven van inwoners en lokale instellingen en verenigingen die aan de raad gericht zijn. Verder zijn de door de raad aangenomen moties zijn in een aparte rubriek ondergebracht.

Waar te vinden?
Het raadsinformatiesysteem met alle stukken van 2009 en 2010 vindt u via de knop 'Bestuur en Organisatie', kies vervolgens 'gemeenteraad' en dan 'raadsinformatiesysteem'.

Vragen?
Wilt u weten welke onderwerpen de raad bespreekt, welke moties of amendementen zijn ingediend of wilt u weten of de brief die u aan de raad hebt gestuurd, op de agenda staat: kijk in het raadsinformatiesysteem. Daar kunt u zien waar de raad mee bezig is.

Voor vragen over of suggesties met betrekking tot het raadsinformatiesysteem kunt u zich wenden tot de griffie mpe@valkenswaard.nl of kdo@valkenswaard.nl.