Warchild


IT-top ondersteunt Conn@ct.Now

4 maart 2010 -
Nederlandse IT-top doneert 20.000 euro aan War Child's innovatieve programma Conn@ct.Now!

Mark Vogt met cheque van stichting CharITy Foto: CIO Magazine De cheque werd dinsdagavond 2 maart uitgereikt aan War Child directeur Mark Vogt tijdens de spectaculaire CIO diner show in Den Bosch.

Het evenement werd georganiseerd door ICT Media BV, een multimediaal bedrijf dat zich bezighoudt met het faciliteren van de CIO-community, ofwel de Chief Information Officers (CIO's) uit het Nederlandse bedrijfsleven.

Conn@ct.Now
De donatie zal War Child besteden aan het innovatieve programma Conn@ct.Now, waarbij Media en ICT-middelen worden ingezet om nog meer kinderen in oorlogsgebieden te bereiken.

Mark Vogt: "Deze ondersteuning vanuit de Nederlandse CIO-top beschouw ik als een enorme stimulans om het bedrijfsleven nog meer bij ons Conn@ct.Now programma te betrekken. Door het bundelen van onze krachten en expertise, kunnen we het effect van ons werk vergroten. Samen kunnen we niet alleen meer kinderen bereiken, maar ook nog beter."

Stichting CharITy
ICT Media heeft stichting CharITy opgericht waar CIO's van Nederlandse topbedrijven onder leiding van Jan Boll, Vice President & CIO van Shell, samen werken aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vorig jaar heeft de stichting tijdens de veiling op de CIO-day geld ingezameld voor twee goede doelen, waaronder War Child.

Binnen Conn@ct.Now werkt War Child samen met hoofdsponsor T-Mobile en onderzoeksinstituut TNO, Child Helpline International (bekend van de Kindertelefoon) en RNTC (verbonden aan de Wereldomroep).