Gemeente Rotterdam

voorlopige uitslag verkiezingen deelgemeente hoogvliet

04 maart 2010 | rotterdam | nieuwsbericht

De voorlopige uitslag van de deelraadsverkiezingen in Hoogvliet zijn bekend. Uit de verkiezingsuitslagen die afkomstig zijn van 18 stembureaus in Hoogvliet, komen IBP en Leefbaar als grootste partijen uit de bus. Leefbaar deed dit jaar voor het eerst mee aan de Hoogvlietse verkiezingen.
Voorlopige uitslag verkiezingen deelgemeente Hoogvliet

Nieuw Hoogvliet, de partij die zich onlangs afsplitste van het IBP kreeg 2 zetels. In totaal deden drie nieuwe partijen mee aan de deelraadsverkiezingen in Hoogvliet en waren in 19 zetels te verdelen. Deze verkiezingsuitslagen zijn voorlopige uitslagen. Vrijdag worden de definitieve uitslagen bekend gemaakt.

De opkomst in Hoogvliet was 42,62 %. In 2006 was de opkomst wat hoger, 55%.

De voorlopige zetelverdeling ziet er als volgt uit: Uitslag verkiezingen 3 maart 2010
Let op: dit is een voorlopige uitslag.

A.s. vrijdag 5 maart zal het hoofdstembureau om 10.00 uur in een openbare zitting de definitieve verkiezingsuitslag vaststellen en bekendmaken. Wij zullen de uitsag dan zo snel mogelijk op deze website plaatsen. Ook het opkomstpercentage en de overige gegevens zullen wij dan zo snel mogelijk publiceren.

Voor de uitslagen van de verkiezingen voor de gemeenteraad Rotterdam, verwijzen wij u naar www.rotterdam.nl/verkiezingen.