Persbericht

Olympia Uitzendbureau sponsort boot in Heineken Regatta St. Maarten

'Spirit of Olympia aangevoerd door schipper Kees de Mooij'


1 maart 2010 - Olympia Uitzendbureau is hoofdsponsor van het zeilteam van schipper Kees de Mooij en stuurman/navigator Ludy Kaptein tijdens de 30ste Heineken Regatta. Deze wedstrijd vindt plaats van 4 tot 7 maart in de wateren rond St. Maarten en is het grootste zeilevent in het Caribisch gebied. Het team zeilt onder de naam 'Spirit of Olympia', en neemt deel in de klasse bareboat 473.

Twee franchisenemers van Olympia dingen mee naar de felbegeerde Island's Cup. Wim Feenstra en Willibrord van der Kolk zijn beide ervaren zeilers die dankzij het hoofdsponsorschap zijn toegevoegd aan het team dat de Spirit of Olympia bemant. Ze zullen actief meewerken aan boord, en daarnaast hun ervaringen en impressies delen met de buitenwereld via Twitter.

"Toen onze klant DSV ons de mogelijkheid bood om samen met hen een boot in de Heineken Regatta te sponsoren, twijfelden we geen moment", vertelt Jelle Bultsma, algemeen directeur van Olympia Nederland. "Door deze sponsoring vergroten we onze zichtbaarheid en krijgen we de mogelijkheid twee plaatsen in de bemanning op te vullen. Dit is een unieke kans om twee franchisenemers te bedanken voor hun inzet en commitment. Daarnaast past de deelname aan deze regatta precies bij onze kernwaarden: ondernemend, daadkrachtig en vol passie.

Kees de Mooij, schipper op de Spirit of Olympia, kijkt erg uit naar de race: "Het is ieder jaar weer een prachtige wedstrijd om aan deel te nemen. Ook dit jaar belooft een mooie editie te worden, met 227 boten die zich hebben ingeschreven. Voor de twee Olympianen Wim en Willibrord zal het een unieke ervaring worden. Ik kijk er naar uit ze mee te nemen en samen naar een mooi resultaat te varen."

De bemanning vertrekt op dinsdag 2 maart vanaf Amsterdam naar St. Maarten. Na aankomst zal de boot worden gedoopt, waarna de race begint.

De vorderingen van het team zijn te volgen op twitter: twitter.com/spiritofolympia