Ingezonden persbericht



---


Per 1 april begint Paul Hooijman (42) als manager van team akkerbouw Noord West DLV Plant. Paul Hooijman is afkomstig van Agrarische Unie, waar hij werkzaam was als teamleider verkoop Noord. Gedurende zijn loopbaan heeft Paul veel kennis opgedaan in de akkerbouwsector, o.a. als bedrijfsadviseur in Flevoland.

In zijn nieuwe functie wordt Paul verantwoordelijk voor team akkerbouw Noord West DLV Plant. Dit team richt zich op het adviseren van akkerbouwers in de provincies Flevoland, Noord Holland en Friesland. Naast adviseren aan akkerbouwers richt team akkerbouw Noord West zich ook op het opzetten van gewaskenniscentra. Met name Pootaardappelen vormen hierbij een speerpunt.

Paul Hooijman is in deze functie de opvolger van Cor van Oers, die deze functie tijdelijk heeft waargenomen. Met het aantrekken van Paul Hooijman verstevigt DLV Plant haar positie in de advisering aan akkerbouwers in Noord West Nederland, en bouwt zij verder aan haar leidende positie in advies aan akkerbouwers.

Per 1 april is Paul bereikbaar op 06 51 25 98 97 of via p.hooijman@dlvplant.nl.

DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijk advies - en onderzoekspartner voor de plantaardige sectoren . Haar activiteiten richten zich op advies, onderzoek, projecten zowel in Nederland als daarbuiten. Door continu vernieuwende en eigentijdse diensten en producten in de markt te zetten, creëert DLV Plant meerwaarde voor ondernemers. DLV Plant heeft 170 adviseurs, onderzoekers en projectleiders in dienst. Voor meer informatie, kijk op www.dlvplant.nl