Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Voor publicatie op:
Donderdag 4 maart 2010

ZEVENENTACHTIGDUIZEND KANSEN OM IN CHINA TE WERKEN BIJ IHG

Naar aanleiding van de opening van 41 nieuwe hotels in Groot-China in 2010, goed voor bijna 13.000 kamers, is InterContinental Hotels Group (IHG) op zoek naar ruim 87.000 nieuwe, getalenteerde medewerkers om de komende vier jaar in die regio te gaan werken.
In 2009 schiep IHG wereldwijd al 25.000 hotelbanen. De komende drie à vier jaar willen ze voortbouwen op dit succes door 160.000 mensen te werven. Er zijn vacatures op alle niveaus en in alle geledingen van de hotels, van general manager tot horecapersoneel en sales & marketing.
IHG telt al 125 hotels in Groot-China, waardoor het de grootste internationale hotelexploitant in deze regio is. De hotelgroep wil veel aandacht besteden aan het uitbreiden van het personeelsbestand in de regio en runt 25 opleidingsacademies waar elk jaar 5.000 mensen afstuderen. IHG heeft ook beursprogramma's lopen bij alle academies in China.
"Met 120 miljoen uitgaande reizigers en nog eens 100 miljoen extra reizigers die de komende jaren worden verwacht, is China een enorm belangrijke markt voor ons. In 2007 en 2008 werden we door CRF (Corporate Research Foundation) uitgeroepen tot de beste werkgever in China en we zijn op zoek naar getalenteerde mensen die ons kunnen helpen om aan een succesvolle toekomst in de regio te werken. Als je denkt dat je de juiste man of vrouw bent en in Groot-China wil werken, dan horen we graag van je," aldus Kirk Kinsell, president van IHG Europa, Midden-Oosten en Afrika.
Ga voor meer informatie over een internationale carrière bij IHG naar www.ihg.com/careers.

­ EINDE ­






Noot voor redacties
Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Grayling
Marije Bakker
T: +31 23 7503210
E: marije.bakker@grayling.com



Ingezonden persbericht