Ingezonden persbericht


Easynet Global Services benoemt Chris Hazewinkel tot Commercieel Directeur Nederland

Amsterdam, 4 maart 2010 â¤* Easynet Global Services benoemt Chris Hazewinkel (36) per 15 maart 2010 tot Commercieel Directeur Nederland. In deze functie is Hazewinkel eindverantwoordelijk voor klantentevredenheid en de commerciële resultaten. Easynet toont hiermee aan verder te investeren in groei van de organisatie in de Nederlandse markt. Tevens treedt Hazewinkel toe tot het managementteam van Easynet Northern Europe.

Hazewinkel is afkomstig uit de telecomsector. Hij was eerder werkzaam als Sales Manager bij British Telecom Global Services en als Global Account Director bij Ericsson Telecommunicatie in Zweden. Bij Ericsson was hij wereldwijd verantwoordelijk voor het account Royal Dutch Shell. Vóór zijn aanstelling bij Easynet, was hij werkzaam als Directeur Commercie en Cliënt Services bij SNT (KPN). Hazewinkel: 'Easynet is een briljant in de Nederlandse markt, met een sterk bewezen internationaal portfolio, een duidelijke en goede ambitie, financieel gezonde groei en vooral aandacht voor klantentevredenheid. Met een duidelijke visie en propositie wil ik het marktaandeel in Nederland vergroten. Daarbij gaat een groot deel van mijn aandacht uit naar het menselijke kapitaal van het bedrijf. Tevens heb ik de intentie om het team verder uit te breiden om onze slagkracht in de markt te vergroten. De medewerkers vormen de belangrijkste basis om een hogere klantentevredenheid en groei te verwezenlijken. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we daarin zullen slagen.'

'Dankzij de saleservaring en leiderschapskwaliteiten van Chris kunnen we, samen met de ervaring van het bestaande en groeiende team van Easynet, de activiteiten en klantrelaties van onze onderneming in de Nederlandse markt verder ontwikkelen. Ondanks de recessie hebben we de afgelopen jaren laten zien dat we op een gezonde manier zijn blijven groeien, onder andere door contracten te sluiten met bedrijven als MultiCorporation en Bridgestone. Door Chris Hazewinkel te benoemen tot Commercieel Directeur, willen wij onze positie in de Nederlandse markt verder versterken', zegt Dirk Peeters, Managing Director Easynet Northern Europe.

Over Easynet Global Services
Easynet Global Services is een wereldwijde aanbieder van managed netwerk-, hosting- en integratiediensten met een toegevoegde waarde. Vanuit een consultancyaanpak werkt het bedrijf nauw samen met klanten om zo diepgaand inzicht te krijgen in de zakelijke uitdagingen waar klanten mee te maken hebben. Hierdoor kan Easynet Global Services end-to-end oplossingen leveren met een gegarandeerde ROI, die de concurrentiekracht van klanten vergroten.

Easynet Global Services combineert een wereldwijd bereik met lokale expertise en biedt zo een klantervaring op maat, ongeacht waar in de wereld klanten zich bevinden. Klanten van Easynet Global Services zijn onder andere Via Michelin, Phones 4U, FOX, Jamba!, Brinks, Transport for London, EDF, SAGE, Q Park en Bridgestone. Easynet Global Services is onderdeel van de British Sky Broadcasting-groep (BSkyB), een bedrijf van NewsCorp. De omzet van BSkyB bedroeg in het boekjaar 2008-2009 £5,3 miljard. Meer informatie is te vinden op www.easynet.nl.




Ingezonden persbericht