Ingezonden persbericht


Discovery Networks Benelux lanceert Discovery Channel On Demand

Amsterdam, 4 maart 2010 - Discovery Networks Benelux lanceert vandaag Discovery On Demand bij UPC. Discovery On Demand bevat programma's van Discovery Channel en Animal Planet. Voorlopig zijn alle programma's gratis te bekijken door UPC abonnees die beschikking hebben over digitale kabel tv.

De call2action button ('druk op de rode knop van je UPC afstandsbediening') komt in beeld op Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World en Discovery Travel & Living. Discovery On Demand programma's zijn ook op te vragen via de UPC On Demand sectie in de Elektronische Programmagids (EPG), onder de kop TV Zenders.

Jochem de Jong, Algemeen Directeur Discovery Networks Benelux: "De lancering van Discovery On Demand bij UPC is de eerste stap in onze video on-demand strategie. Wij waren een paar jaar geleden een van de eerste zenders met een succesvolle interactieve tv applicatie rondom het programma 'Everest, Beyond the Limit'. Het past binnen de strategie van Discovery Networks Benelux om onze kijkers in hun eigen tempo en op een zelfgekozen moment de kwalitatieve content van Discovery Channel en Animal Planet te laten ervaren."

Discovery On Demand brengt het beste van het Discovery-merk in de volgende categorieën: Avontuur, Science, Auto's en motoren, Techniek, Extreem Werk, Real Life, Specials en Animal Planet. Programma's als Storm Chasers, One Way Out, Ultimate Survival, How Stuff Works, Deadliest Catch, Mythbusters en Animal Cops Detroit zijn kosteloos te bekijken. De on-demand programma's zijn vooralsnog alleen beschikbaar voor UPC-klanten.

Discovery Networks Benelux zal de lancering van Discovery On Demand ondersteunen met een promocampagne op Discovery Channel en Animal Planet die 10 maart van start zal gaan. o-o-o-o