Psion introduceert een online en open communicatieplatform voor partnerbedrijven, ontwikkelaars en klanten

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100304 --

Ter ondersteuning van de aanzienlijke ommekeer in haar bedrijfsstrategie lanceert Psion (LSE: PON.L) vandaag een nieuw en open community op het internet. Via deze online community wil Psion haar partners, ontwikkelaars en klanten dichter bij elkaar brengen en nieuwe initiatieven stimuleren:

  • Samenwerking bij de ontwikkeling van nieuwe generaties industriële en mobiele toestellen;
  • Optimaal gebruik maken van het veelzijdige productportfolio van Psion en uitwisselen van know-how en ervaring met verschillende resellers en leveranciers van productcomponenten;
  • Een snelle, efficiënte en open dialoog mogelijk maken tussen Psion, partnerbedrijven en eindgebruikers op internationaal niveau.

Het online communicatieplatform staat op www.ingenuityworking.com en wordt een plaats waar Psion, partners, ontwikkelaars en klanten elkaar ontmoeten, zakelijke discussies voeren, informatie uitwisselen, mobiele oplossingen ontwikkelen en samen toegevoegde waarde creëren. Hierdoor zal een waardevol informatieplatform ontstaan waarop partners en klanten zeer nuttige informatie vinden over mobiele toepassingen die afgestemd zijn op de behoeften van hun specifieke nichemarkt.

Mike Doyle, Chief Technology Officer bij Psion, licht toe: “Wij willen de toepassingsmogelijkheden van onze industriële mobiele computers verruimen. Onze missie is om klanten te geven wat zij willen, en niet uitsluitend te bieden wat al ingebouwd is. Wij willen mobiele apparatuur ontwikkelen die volledig voldoet aan de specifieke wensen van de eindgebruikers en die het prijskaartje van de mobiele investeringen aanzienlijk verlaagd. Deze doelstelling kunnen wij snel en wereldwijd realiseren dankzij het online en open samenwerkingsplatform. De open community biedt gemakkelijk toegang tot informatie over de standaardinterfaces voor onze apparatuur, onze hardware en software development kits en ons partnernetwerk. Niemand anders in onze sector is in staat om dit te realiseren.”

Een voorbeeld: een software ontwikkelaar in Polen heeft eindelijk de kans om resellers en collega-ontwikkelaars uit de hele wereld te ontmoeten en om samen gemeenschappelijke klanten te zoeken die zij anders nooit tezamen zouden bereiken of van dienst zouden zijn.

De 'Open Source Mobility' strategie levert Psion een groter bereik en een aanzienlijk concurrentieel voordeel. Daarnaast biedt Psion met de online community een unieke toegevoegde waarde aan haar partners en klanten.

John Conoley legt uit: “De nieuwe, open en online community brengt ons dichter bij onze eindgebruikers en hun leefwereld. Het communicatieplatform biedt ons de mogelijkheid om innovatie te stimuleren en te commercialiseren via sociale interactie. Wij maken gebruik van sociale media om onze partnerbedrijven en ontwikkelaars samen te brengen met onze klanten over de hele wereld. Het is van essentieel belang dat verschillende partijen de koppen bij elkaar steken om de mobiele toepassing of technologie te creëren die het best aansluit bij de specifieke vereisten van de eindgebruikers – dat kan niet anders dan goed zijn.”

Over Psion

Psion is wereldwijd pionier op het vlak van kwaliteitsvolle, mobiele handheld computers en draadloze, mobiele oplossingen voor industriële B2B markten. Al sinds 1982 brengen wij innoverende, mobile computing apparatuur op de markt. Onze oplossingen worden ingezet voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen bij klanten over de hele wereld, zoals Volkswagen, SNCF, RWE nPower, E.ON, BMW, Goodyear, Copenhagen Airports en toonaangevende internationale transporthubs.

Onze mobiele apparatuur en oplossingen zijn stevig, flexibel en duurzaam en sluiten aan bij het basisprincipe van onze onderneming: Open Source Mobility. Dit betekent dat Psion openheid en innovatiekracht wil stimuleren om samen met partnerbedrijven en klanten unieke, mobiele oplossingen en services te creëren. Psion is een beursgenoteerd bedrijf (London Stock Exchange) met een hoofdkantoor in Londen en kantoren in Noord-Amerika, Azië, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten.

Voor meer informatie, ga naar www.psionteklogix.com.

CONTACT:
Psion
Dave Scott, 07827 345 388
Directeur Internationale communicatie
dave.scott@psion.com
of
In de VS:
Schwartz Communications, Inc.
Jennifer Barlow, 781-684-0770

psion@schwartz-pr.com

Ticker_symbol LSE:PON