Psion tekent overeenkomst voor het aanstellen van BT Global Services als reseller

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100304 --

Psion (LSE: PON.L) heeft vandaag aangekondigd dat het een resellerovereenkomst heeft ondertekend met BT Global Services, waardoor de IT- en netwerkdienstengigant Psion's producten kan wederverkopen aan ondernemingen en klanten uit de publieke sector als onderdeel van de BT Field Force Automation oplossingen.

BT Global Services zal in eerste instantie Psion's robuuste mobiele computers verkopen aan klanten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk, maar verwacht wordt dat de overeenkomst in de toekomst wordt uitgebreid naar andere markten.

John Conoley, Chief Executive van Psion, zei: "Geen enkel bedrijf begrijpt de waarde van communicatie en mobiel werken beter dan BT, dus we zijn uiteraard verheugd met de start van wat wij verwachten dat een lange en succesvolle relatie zal zijn. BT's klanten zijn zelf leiders in hun respectievelijke vakgebieden en vormen enkele van de grootste bedrijven in de wereld. Met deze overeenkomst wordt de gelegenheid geboden voor opwindende zakelijke onderhandelingen. Wij zien er zeer naar uit om samen onze activiteiten uit te breiden. Voor Psion is het van groot belang op deze manier met BT Global Services te kunnen werken."

Jonathan Brasnett, directeur van Global Mobility Capability, BT Global Services, zei: "Psion is een van de pioniers van Mobile Computing en haar producten stellen ons in staat om toonaangevende marktoplossingen te bieden aan onze klanten. Ze zijn een belangrijke aanvulling op ons bestaande productportfolio en maken het mogelijk om effectieve oplossingen aan onze klanten te bieden. Deze worden op hun beurt geholpen bij de mobilisatie van hun verkoop en dienstverlening in het veld, logistiek, leveringsketen en transport, waardoor hun mobiele medewerkers over het algemeen veel productiever zullen zijn. We hebben er het volste vertrouwen in om Psion-producten aan onze portfolio toe te voegen, met hun reputatie voor productcapaciteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid."

Over BT

BT is een van de grootste leveranciers van communicatieoplossingen en -diensten in de wereld en is actief in 170 landen. Haar belangrijkste activiteiten omvatten de levering van genetwerkte IT-diensten wereldwijd: lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan onze klanten voor gebruik thuis, op het werk en onderweg; breedband- en internetproducten en -diensten en geconvergeerde vaste/mobiele producten en diensten. BT bestaat hoofdzakelijk uit vier bedrijfslijnen: BT Global Services, Openreach, BT Retail en BT Wholesale.

In het jaar dat eindigde op 31 maart 2009 waren de opbrengsten van de BT Group £21.390 miljoen pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc en omvat vrijwel alle bedrijven en activa van de BT Group. BT Group plc is genoteerd aan de beurzen in Londen en New York.

Ga voor meer informatie naar www.bt.com/aboutbt.

Over Psion

Psion is de pionier op het gebied van hoogwaardige mobiele handheld computers en hun toepassing in industriële B2B-markten overal ter wereld. We innoveren in Mobile Computing sinds 1980 en helpen onze wereldwijde klanten - waaronder Volkswagen, SNCF, RWE nPower, E.ON, BMW, Goodyear, Copenhagen Airports en grote internationale transporthubs - bij het oplossen van hun zakelijke problemen.

Onze mobiele apparaten zijn robuust, veerkrachtig en gebouwd om lang mee te gaan. Het zijn op maat gemaakte oplossingen door middel van Open Source Mobiliteit - onze open innovatiefilosofie waarbij we mobiele hardware, software en diensten samen met onze klanten en partners creëren. De naamloze vennootschap Psion staat op de London Stock Exchange genoteerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen met bedrijfskantoren in Europa, Noord-Amerika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

Ga voor meer informatie naar www.psionteklogix.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Psion
Dave Scott, 07827 345 388
Global Communications Director
dave.scott@psion.com
of
In de V.S.:
Schwartz Communications, Inc.
Jennifer Barlow, 781-684-0770

psion@schwartz-pr.com

Ticker_symbol LSE:PON