Nieuw van Boomagenda: de uitagenda Widget


Persoonlijke uitagenda op je eigen sociale netwerkpagina

MEPPEL, 20100304 -- Boomagenda lanceert de uitagenda widget, de persoonlijke uitagenda voor op de website of sociale netwerksite zoals Hyves, Facebook of iGoogle. Evenementen in Boomagenda bereiken door deze widget een nog breder publiek.

Iedereen kan zijn widget persoonlijk instellen. Bijvoorbeeld op plaats met een straal van vijf kilometer zodat ieder alleen de evenementen uit de eigen redio ontvangt. Daarnaast kan men aangeven welke categorieën men wil ontvangen, bijvoorbeeld Muziek. Kortom een persoonlijke uit-agenda widget voor iedereen.

Wat is er mogelijk met de Boomagenda en hoe werkt het? Sinds deze week heeft Boomagenda een pagina-uitleg die precies vertelt hoe het allemaal werkt. Daarnaast is er een stap voor stap uitleg die helpt bij het invoeren van een evenement. Zo kan iedereen nog eenvoudiger een evenement toevoegen.

Boomagenda is in oktober 2009 gelanceerd en trekt dagelijks veel mensen die op zoek zijn naar een leuke activiteit. Van popconcert tot bingoavond en van yogacursus tot theateravond, het is zonder uitzondering te vinden op Boomagenda. Het unieke is dat iedereen die iets organiseert dit gratis en in slechts vier stappen kan plaatsen op www.boomagenda.nl .

Uw evenement wordt niet alleen gepromoot op www.boomagenda.nl, maar ook via Twitter (www.twitter.com/boomagenda), op al onze nieuwssites en in de uitlader van onze krant en nu dus ook via onze eigen widget. Ga naar www.booamgenda.nl/widget