Strategische samenwerking Newcom en BIS²


Newcom wordt reseller van de geavanceerde data visualisatie oplossingen van BIS² in Nederland

BREDA / AMSTERDAM, 20100304 -- BIS², leverancier van innovatieve data visualisatie software die het mogelijk maakt strategische bedrijfsmatige beslissingen te nemen uit omvangrijke dataverzamelingen, maakt bekend dat het een strategische alliantie aangaat met Newcom, leverancier van business intelligence en performance management oplossingen die direct bijdragen aan het huidige en toekomstige succes van haar opdrachtgevers. Als reseller zal Newcom in Nederland onder andere de distributie, consultancy en support van de geavanceerde visualisatie oplossingen van BIS² voor haar rekening nemen.

Newcom, met haar hoofdkantoor in Breda, levert expertise en oplossingen aan toonaangevende klantgerichte organisaties, zodat zij bedrijfsprocessen beter beheersen. Dat resulteert direct in een sterkere concurrentiepositie. "Ons doel is het verbeteren van de marktpositie van organisaties door het optimaliseren van bedrijfsprocessen en sales. We focussen ons op een methodologische en conceptuele benadering op het gebied van Business Intelligence, Business Process Management en Performance Management. Deze combinatie resulteert in een High Performance Organization (HPO). Ons portfolio bestaat uit toonaangevende, eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijke sales en marketing oplossingen en daaraan gerelateerde expertise die waardevol is voor onze klanten", zegt Freek Kamst, directeur van Newcom. "Wij zijn erg blij dat we BIS² als distributiepartner kunnen toevoegen en kijken uit naar het vermarkten van hun geavanceerde visualisatie oplossingen."

De oplossing van BIS² is state-of-the-art geavanceerde analyse software met een ongekende dynamische capaciteit, die het voor organisaties mogelijk maakt de groeiende hoeveelheid en continu veranderende bedrijfsgegevens te begrijpen, analyseren en verbeteren Deze unieke technologie maakt het mogelijk meerdere patronen, in zowel grote als kleine datasets, eenvoudig te identificeren. Door het op standaarden gebaseerde raamwerk is flexibele plaatsing van visuele analyses en metadata mogelijk.

"We zijn blij met de samenwerking met Newcom, waardoor we ons sales en support bereik in Nederland uitbreiden. Newcom heeft een uitstekende reputatie wat betreft het ondersteunen van haar klanten met hoge return-on-investment BI oplossingen en we kijken uit naar een voor beiden vruchtbare samenwerking", aldus Theo Kooijman, Europees vertegenwoordiger van BIS².

_

Over BIS²
BIS² is een innovatieve marktleider in geavanceerde datavisualisatie, met oplossingen die trends en patronen in volumes van operationele data inzichtelijk maken. Zo kunnen organisaties begrijpen welke acties nodig zijn voor nu en voor de toekomst. De oplossingen van BIS² maken het organisaties mogelijk om data te bekijken en te analyseren, om de inzichten te geven die nodig zijn om concurrentievoordelen te realiseren. Met de gepatenteerde Super Graphics van BIS² kunnen organisaties zich snel aan veranderingen aanpassen, doordat ze snel cruciale inzichten krijgen van zowel binnen als buiten de organisatie. BIS² heeft wereldwijd kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië. Neem voor meer informatie contact op met +31 (0)20 342 00 28 of surf naar www.bis2.net.

Over Newcom Information Systems
Newcom Information Systems is sinds de oprichting in 1993 expert op het gebied van Business Intelligence (BI) en Datawarehousing. Onze ervaren consultants adviseren niet alleen, maar zijn ook uitvoerend in het ontwerpen en ontwikkelen van informatiesystemen die uw gegevens omzetten naar informatie en kennis. Schaalbaarheid, flexibiliteit en uitbreidbaarheid zijn standaard kenmerken van onze oplossingen, waarbij beproefde methoden worden gebruikt die inmiddels hun waarde bij honderden opdrachtgevers hebben bewezen. Omdat wij productonafhankelijk werken, bieden wij te allen tijde een objectief advies. Meer informatie vindt u op www.newcom.nl.

Newcom is onderdeel van de VANAD Group, één van de weinige familiebedrijven in de IT-sector. Het bedrijf staat onder leiding van de broers Ad Nederlof (Founder) en Jean Nederlof (COO). De bedrijven binnen VANAD richten zich op IT & Telecom, Customer Interaction Management en Fashion. De bedrijvengroep is met zo'n 1.000 medewerkers [700 FTE's] wereldwijd actief in onder meer de gezondheidszorg, overheid, transport & logistiek, telecom, financiële dienstverlening en hotellerie. Meer dan 50 topondernemingen zoals KPN, Achmea, Sundio Group, Heineken, SNS, Noordhoff Uitgevers, ECT, ABN AMRO, Sanoma Uitgevers en ruim 100 grote (overheids)instellingen maken gebruik van de dienstverlening. Meer informatie over VANAD Group vindt u op www.vanadgroup.com.





Ingezonden persbericht