Belgisch Jupiler krijgt Nederlandse website


Nederlands snelstgroeiende pilsmerk nu ook op jupiler.nl

BREDA, 20100304 -- Het Belgische biermerk Jupiler heeft vanaf vandaag ook een Nederlandse website: jupiler.nl. Daarmee wordt het snelst groeiende pilsmerk van Nederland ook via de digitale snelweg bereikbaar voor de toenemende schare Jupiler fans in Nederland.

"Jupiler heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt in Nederland", aldus Frederic Landtmeters, marketingdirecteur Benelux bij AB InBev, de brouwerijgroep die onder andere Jupiler op de markt brengt. "Vanuit de zuidelijke grensstreek zijn Nederlanders Jupiler zelf gaan ontdekken en heeft het Belgische biermerk zich als een olievlek over Nederland verspreid. De naamsbekendheid is in een stroomversnelling geraakt toen we in 2006 naamgevend sponsor zijn geworden van de Eerste Divisie betaald voetbal in Nederland, de Jupiler League. Het is nu tijd geworden om de inhoud van het merk Jupiler te communiceren. Dat doen we sinds november met een televisiecommercial en vanaf vandaag ook via een eigen Nederlandse website; www.jupiler.nl."

Op de website www.jupiler.nl kunnen bierliefhebbers zowel informatie als belevenis rond het merk Jupiler vinden. De functionaliteit van de website zal de komende tijd bovendien verder worden uitgebreid.

Over Jupiler
Jupiler is het snelst groeiende biermerk in Nederland. In korte tijd heeft het een sterke positie verworven in de sport- en muziekwereld. Consumenten waarderen Jupiler zowel vanwege de smaak als de Belgische afkomst, het aparte flesje en het stoere ribbelglas.





Ingezonden persbericht