Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 23 februari 2010

ALBOROSIE & SHENGEN CLAN EN ANDERE REGGAESHOWS IN WATT

Op donderdag 4 maart komt de uit Italië afkomstige reggaeartiest Alborosie naar WATT Rotterdam. Alborosie is de voormalig frontman van de band National Tickets. De Siciliaan emigreerde naar Jamaica en is sindsdien één van de vreemdste reggae-helden en één van de belangrijkste vertolkers van de moderne rootsreggae. Zijn singles Herbalist, Kingston Town, Call on Jah en Rastafari Anthem waren wereldwijde hits in '07 en '08. Op zijn nieuwe album Escape From Babylon eert hij zijn helden van het gouden reggae tijdperk: Black Uhuru, Burning Spear, Steel Pulse en Bob Marley. Hij combineert op bijzondere wijze de tijdloze roots reggae met moderne roots reggae en dancehall.

Verder staan er de komende tijd reggaeshows gepland van Eek-A-Mouse op dinsdag 9 maart, Junior Kelly & The Firehouse Crew plus support Warrior King op zondag 28 maart en Max Romeo op dinsdag 11 mei.

DO 04 MAART 2010 ALBOROSIE & SHENGEN CLAN @ WATT (GROTE ZAAL)

West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 20:00u / Aanvang programma 21:00u
Tickets a E 22,- (excl. servicekosten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar, uitsluitend via de website van WATT, alle Primera winkels, en in Rotterdam ook bij Plato (Meent), Velvet Music (Oude binnenweg) en via Reggaeholland.

www.watt-rotterdam.nl

*** Einde persbericht ***

>> Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht