Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

DUIZENDEN INZENDINGEN STROMEN BINNEN BIJ NICKELODEON

VOOR CAMPAGNE 'HELP DORA HELPEN'

OPBRENGST VAN INGELEVERDE DORA-KLEURPLATEN NAAR DUTCHYPUPPY

ACTIE LOOPT NOG T/M 15 MAART

Amsterdam, 4 maart 2010

Ongeveer twee weken geleden startte de campagne 'Help Dora Helpen' en deden we de oproep om speciale Dora kleurplaten in te sturen. Dàt hebben we geweten! De inzendingen stromen binnen en iedere dag worden we weer blij verrast met enorme stapels post! Kinderen hebben uitgebreide persoonlijke brieven geschreven voor Dora en Bridget Maasland, ouders promoten volop het enthousiasme van hun kinderen, kortom; de campagne is in volle gang! En we hebben nog twee weken te gaan...

Vanwege haar 10-jarig bestaan wordt Dora in 2010 door Nickelodeon in het zonnetje gezet. In de campagne roept Dora, samen met Bridget Maasland, kinderen op om de speciale kleurplaten in te kleuren en op te sturen naar Nickelodeon. De kleurplaat wordt door heel Nederland verspreid en is uiteraard ook te vinden op www.nickelodeon.nl. Voor iedere ingezonden kleurplaat doneert Nickelodeon ¤1,- aan Dutchypuppy én zijn eer voor de kinderen mooie prijzen te winnen.

De campagne 'Help Dora Helpen' loopt t/m 15 maart. Het totaalbedrag zal op speciale wijze aan Bridget en haar stichting Dutchypuppy worden overhandigd.

www.nickelodeon.nl

-EINDE BERICHT-

Stel je geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij je dan een e-mail te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.